Sunteţi aici: Acasă >> Informatii Generale >> PNDR >> Investitii prin PNDR >> Măsura 21 „Sprijin temporar excepțional acordat fermierilor și IMM-urilor afectați de COVID-19”

MĂSURA 21 – Sprijin temporar cu caracter excepțional acordat fermierilor și IMM-urilor care au fost afectați în mod deosebit de criza COVID-19

 

Sprijinul are în vedere atenuarea problemelor legate de lichidități care periclitează continuitatea activităților agricole, respectiv a producției primare în agricultură, în special în sectoarele zootehnic (bovine, ovine și caprine), legume– fructe și cartofi, ca fiind cele mai afectate de impactul COVID-19.

 

În cadrul acestei măsuri, vor fi sprijiniți fermierii din sectorul zootehnic, respectiv crescătorii de bovine, ovine-caprine, dar și cei din sectorul vegetal, respectiv legume – fructe și cartofi, având în vedere pierderile suferite din cauza pandemiei de COVID- 19, pe bază de sumă forfetară raportată la dimensiunea fermei.

 

Avand in vedere prevederile Acordului cadru de delegare a sarcinilor privind implementarea Masurii 21, cererile de plată aferente acestui domneniu de finanțare se depun la Agentia de Plăți și Intervenție pentru Agricultură www. apia.org.ro (http://www. apia.org.ro/ro/ajutor-de-stat-covid-19/ masura-21).

 

Nr. Crt.Tip documentNume documentLimbă documentDimensiune documentDurată descărcare la 56K / 128KDescărcare
1 Ghidul solicitantului M21 - revizuit oct. 2020 RO 33,966 KB83mn / 37mn

Caută:

Autentificare:
E-mail:
Password:

 
 
Împreună creştem satul românesc.