Sunteţi aici: Acasă >> Informatii Generale >> PNDR >> Investitii prin PNDR >> sM 4.3 - Infrastructură agricolă și forestieră >> sM 4.3 - Infrastructura de acces SILVICĂ

Submăsura 4.3 - Investiții pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole şi silvice - Infrastructura de acces SILVICĂ

   

SCOPUL investițiilor sprijinite în cadrul acestei submăsuri se încadrează în Domeniul de Intervenție 2C: Îmbunătăţirea performanţei economice a pădurilor și va avea un efect pozitiv prin îmbunătățirea condițiilor pentru executarea lucrărilor silvoculturale, prevenirea și stingerea incendiilor și pentru exploatarea pădurilor în condiții ecologice și de rentabilitate.

 

OBIECTIVELE submăsurii 4.3 - SILVIC:

· Înființarea, extinderea și modernizarea căilor de acces în cadrul fondului forestier;

 
BENEFICIARII:

· Persoane juridice de drept privat/alte forme de organizare proprietari de pădure și/ sau asociațiile acestora conform legislației în vigoare;
· Unități administrativ teritoriale și/ sau asociații ale acestora, proprietari de pădure;
· Administratorul fondului forestier proprietate publică a statului conform legislației în vigoare;

 

SPRIJINUL NERAMBURSABIL va fi de 100% din totalul cheltuielilor eligibile, și nu va depăși:

· 1.500.000 Euro/ proiect pentru amenajarea drumurilor forestiere

INFORMARE privind completarea în Cererea de finanțare a informațiilor referitoare la contul bancar

CLARIFICARE! În Ghidul solicitantului pentru schema de ajutor de stat aferentă submăsurii 4.3 - Infrastructura de acces silvică, pentru punctul 12 din Capitolul 4.1 - Documentele necesare întocmirii Cererii de finanțare, se solicită CERTIFICAT DE ATESTARE FISCALĂ VALABIL LA DATA VERIFICĂRII ELIGIBILITĂȚII CERERII DE FINANȚARE.

 

Pentru parcurgerea cu succes a tuturor etapelor de depunere on-line a Cererii de finanțare, trebuie să folosiți browserul Internet Explorer, Versiunea 11.

 

Pentru a nu întâmpina probleme în completarea Cererii de finanțare sau a formularelor de plată în format PDF, este obligatorie utilizarea ACROBAT READER și să urmați pașii de mai jos:

- Identificați Cererea de Finanțare sau formularul dorit și salvați-l pe calculatorul dumneavoastră.

- Deschideți cu Acrobat Reader DC sau cea mai nouă versiune - pe care o puteți descărca gratuit la adresa - http://get.adobe.com/ro/reader/ .

- Formularul poate fi completat și ulterior tipărit în vederea semnării; puteți salva formularul pentru completări ulterioare.

 

Dacă apar probleme la descărcarea Cererii de Finanțare sau a formularului dorit faceți click aiciUtilizarea oricărui alt software la completarea informaţiilor din formularele în format .pdf poate duce la apariţia unor erori la depunerea formularelor, uneori, chiar la imposibilitatea depunerii acestora.

 

Puteți vizualiza VARIANTA aplicabilă în sesiunea 2017 a Ghidului solicitantului (GS) pentru submăsura 4.3.S - Investiții pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole şi silvice - Infrastructura de acces SILVICĂ, precum și Anexele aferente acestui Ghid,  descărcând documentele de mai jos:

 

În cazul în care observați erori de funcționalitate a Cererii de finanțare, vă rugăm să ne semnalați acest lucru pe adresa de e-mail relatii.publice@ afir.info sau direct prin aplicația „Asistență module online”

Nr. Crt.Tip documentNume documentLimbă documentDimensiune documentDurată descărcare la 56K / 128KDescărcare
1 Ghidul Solicitantului Schema Ajutor de Stat sM 4.3 silvic_15.03.2017 RO 1,346 KB4mn / 2mn
2 Anexa 1 CEREREA de FINANTAREsM4.3 RO 654 KB2mn / <1mn
3 Anexa SF DALI conf HG 28 din 2008 RO 92 KB<1mn / <1mn
4 Anexa SF DALI RO 130 KB<1mn / <1mn
5 Anexa 2 Contract de finantare RO 297 KB<1mn / <1mn
6 Anexa 3 - Fisa sM 4.3 RO 144 KB<1mn / <1mn
7 Anexa 5 Declaratie neincadrare in categoria intreprindere in dificultate RO 97 KB<1mn / <1mn
8 Anexa 6 Declaratie respectarea regulii cumul ajutoare stat RO 155 KB<1mn / <1mn
9 Anexa 7 Ordin-MADR-877 aprobare schema de ajutor de stat sM4.3 drumuri forestiere RO 3,908 KB10mn / 5mn
10 E 1 2 Fisa de evaluare generala RO 821 KB2mn / <1mn
11 Declaratie privind prelucrarea datelor cu caracter personal RO 534 KB2mn / <1mn

 
Împreună creştem satul românesc.