Sunteţi aici: Acasă >> Informatii Generale >> PNDR >> Investitii prin PNDR >> Zona ITI - Delta Dunării >> sM 4.3 - zona ITI >> Schema de Ajutor de Stat pt sM 4.3 silvic - zona ITI

Schema de Ajutor de Stat „Sprijin acordat întreprinderilor pentru investiţii necesare dezvoltării, modernizării sau adaptării infrastructurii silvice” aferentă submăsurii 4.3 - Investiții pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole şi silvice -  Infrastructura de acces SILVICĂ

 - Aria de aplicabilitate teritoriul  ITI - Delta Dunării -  

   

SCOPUL investițiilor sprijinite în cadrul acestei scheme de ajutor de stat se încadrează în Domeniul de Intervenție 2C: Îmbunătăţirea performanţei economice a pădurilor și va avea un efect pozitiv prin îmbunătățirea condițiilor pentru executarea lucrărilor silvoculturale, prevenirea și stingerea incendiilor și pentru exploatarea pădurilor în condiții ecologice și de rentabilitate.

 

 

OBIECTIVELE Schemei de Ajutor de Stat aferente submăsurii 4.3 - SILVIC - zona ITI - Delta Dunării:
 
· Înființarea, extinderea și modernizarea căilor de acces în cadrul fondului forestier;
 
 
SPRIJINUL NERAMBURSABIL va fi de 100% din totalul cheltuielilor eligibile, și nu va depăși:

· 1.500.000 Euro/ proiect pentru amenajarea drumurilor forestiere

INFORMARE privind completarea Cererii de finanțare a informațiilor referitoare la contul bancar

 

Pentru parcurgerea cu succes a tuturor etapelor de depunere on-line a Cererii de finanțare, trebuie să folosiți browserul Internet Explorer, Versiunea 11.

 

În cazul în care observați erori de funcționalitate a Cererii de finanțare, vă rugăm să ne semnalați acest lucru pe adresa de e-mail relatii.publice@ afir.info sau direct prin aplicația „Asistență module online”

 

Clarificare! În Ghidul solicitantului pentru Schema de Ajutor de Stat aferentă submăsurii 4.3 Investiții pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole şi silvice -  Infrastructura de acces SILVICĂ- aria de aplicabilitate teritoriul  ITI - Delta Dunăriipentru punctul 12, din capitolul 4.1 - Documente necesare întocmirii Cererii de finanțare, se solicită CERTIFICAT DE ATESTARE FISCALĂ VALABIL LA DATA VERIFICĂRII ELIGIBILITĂȚII CERERII DE FINANȚARE.

 

Pentru a nu întâmpina probleme în completarea Cererii de finanțare sau a formularelor de plată în format PDF, este obligatorie utilizarea ACROBAT READER și să urmați pașii de mai jos:

- Identificați Cererea de Finanțare sau formularul dorit și salvați-l pe calculatorul dumneavoastră.

- Deschideți cu Acrobat Reader DC sau cea mai nouă versiune - pe care o puteți descărca gratuit la adresa - http://get.adobe.com/ro/reader/ .

- Formularul poate fi completat și ulterior tipărit în vederea semnării; puteți salva formularul pentru completări ulterioare.

 

Puteți vizualiza VARIANTA aplicabilă în sesiunea 2017 a Ghidului solicitantului (GS) pentru Schema de Ajutor de Stat aferentă submăsurii 4.3 - infrastructura de acces SILVICĂ - Aria de aplicabilitate teritoriul  ITI - Delta Dunării - precum și Anexele aferente acestui Ghid, descărcând documentele de mai jos.

 

Dacă apar probleme la descărcarea Cererii de Finanțare sau a formularului dorit faceți click aiciUtilizarea oricărui alt software la completarea informaţiilor din formularele în format .pdf poate duce la apariţia unor erori la depunerea formularelor, uneori chiar la imposibilitatea depunerii acestora.

 
Nr. Crt.Tip documentNume documentLimbă documentDimensiune documentDurată descărcare la 56K / 128KDescărcare
1 Ghidul Solicitantului sM 4.3 silvic ITI RO 986 KB3mn / 2mn
2 Anexa 1 CEREREA de FINANTARE M4.3 silvic RO 654 KB2mn / <1mn
3 Anexa 2 Contract de finantare RO 297 KB<1mn / <1mn
4 Anexa 3 Fisa submasurii RO 144 KB<1mn / <1mn
5 Anexa 5 Declaratie neincadrarea in categoria intreprindere in dificultate RO 97 KB<1mn / <1mn
6 Anexa 6 Declaratie respectare regulii de cumul de ajutoare RO 155 KB<1mn / <1mn
7 Anexa 7 Ordin MADR 877 aprobare schema de ajutor de stat sM 4.3 drumuri forestiere RO 3,908 KB10mn / 5mn
8 Anexa 8 - Lista UATuri ITI DELTA DUNARII RO 57 KB<1mn / <1mn
9 Anexa SF DALI conf HG 28 din 2008 RO 92 KB<1mn / <1mn
10 Anexa SF DALI CONTINUTUL CADRU AL STUDIULUI DE FEZABILITATE RO 129 KB<1mn / <1mn
11 E 1.2 Fisa de evaluare generala RO 828 KB3mn / <1mn
12 Declaratie privind prelucrarea datelor cu caracter personal RO 534 KB2mn / <1mn

 
Împreună creştem satul românesc.