Sunteţi aici: Acasă >> Informatii Generale >> Rapoarte și Liste >> Registrul asociațiilor, fundațiilor și federațiilor luate în evidența AFIR

Având în vedere prevederile Ordonanței Guvernului nr. 26/ 2000 cu privire la asociații și fundații, Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale pune la dispoziția publicului Registrul asociațiilor, fundațiilor și federațiilor pe care agenția le are în evidență.

 

Publicarea Registrului are ca obiective:

 - evidența asociațiilor, fundațiilor și federațiilor care s-au adresat instituției în acest scop;

 - comunicarea în vederea consultării cu aceste organizații pentru stabilirea unor programe sau activități comune, conform art. 51 și 52 din O.G. nr. 26/ 2000;

 - comunicarea în vederea consultării cu aceste organizații cu privirea la proiectele de acte normative și politici publice, conform Legii nr. 52/ 2003, art. 7 alin. (1) și (3) și art. 5.

 

Registrul are drept scop o mai bună transparență din partea instituțiilor statului în ceea ce privește colaborarea cu fundațiile, asociațiile sau federațiile iar acestea trebuie să se adreseze AFIR pentru a fi luate în evidență și trecuți în acest document.

 

Atragem atenția că în acest registru nu sunt înregistrați nici beneficiarii AFIR, nici cei care depun cereri sau sesizări.

 

Pentru a fi luate în evidență, asociațiile, fundațiile și federațiile pot trimite pe adresa cabinet@ afir.info sau relatii.publice@ afir.info o solicitare în acest sens, care să cuprindă următoarele date:

 

 - Denumirea completă a organizației care dorește înscrierea în registru;

 

 - Codul de înregistrare fiscală;

 

 - Adresa de email a organizației;

 

 - Oricare alte documente care să ateste că solicitantul este reprezentantul Asociației, Fundației sau Federației pentru care solicită înregistrarea în registru.

 

 

Registrul de luare în evidență privind asociațiile și fundațiile - AFIR luna iulie


Caută:

Autentificare:
E-mail:
Password:

 
 
Împreună creştem satul românesc.