Sunteţi aici: Acasă >> Utilizatori >> Opinia TA

Pentru a îmbunătăți comunicarea și transmiterea informațiilor către beneficiari și potențialii beneficiari ai PNDRAgenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale ( AFIR) utilizează toate tehnologiile disponibile și accesibile pentru un public larg și se preocupă de implementarea inovativă a acestora în procesul de comunicare al instituției.
Această abordare transparentă a gestionării fondurilor europene include interacțiunea cu diferite comunități pe care le deservește cu informații inclusiv în mediul online. Astfel, AFIR a deschis noi canale de comunicare cu publicul, utilizând platformele media sociale: Facebook, Twitter și YouTube.
Scopul principal al comunicării pe platformele de comunicare media sociale este acela de a transmite informaţiile cu privire la activitatea AFIR în cel mai scurt timp posibil, de a întreţine o relaţie de comunicare constantă şi eficientă cu utilizatorii platformelor dar şi de a menţine ridicat interesul pe care publicul ţintă îl are pentru AFIR.
Comunicarea prin intermediul media sociale va respecta standardele comunicării instituționale, fiind asigurată totodată încadrarea în prevederile Legii 544/ 2001 privind liberul acces la informatiile de interes public cu modificările și completările ulterioare, precum și repsectarea procedurilor de lucru ale AFIR.
De asemenea, comunicarea instituțională prin canalele media sociale creează obligații atât din partea instituției, respectiv a AFIR (vezi prevederile Legii 544/ 2001), cât și a utilizatorilor. Așadar, pe canalele media enumerate, utilizatorii nu vor publica mesaje personale de răspuns către alte persoane, mesaje de promovare a serviciilor prestate de firme sau persoane fizice sau oricare alt mesaj care nu corespunde obiectivelor paginilor respective. Totodată, AFIR îşi rezervă dreptul de a nu publica mesajele al căror conţinut aduc atingere moralei publice şi bunului simţ. Orice abatere de la aceste regulile menționate anterior sau orice alt răspuns neautorizat vor fi sancţionate prin ştergerea imediată a mesajului transmis.
 
Având în vedere deschiderea și funcționarea noilor canale de comunicare din mediul online, începând din 21 martie 2014, AFIR suspendă modulul de comunicare online, denumit „OPINIA TA” existent pe pagina proprie de internet.
 
 
În continuare, orice utilizator care doreste să-și exprime opinia privind implementarea PNDR și activitatea AFIR, o poate face:
1.     în mod public, astfel ca oricine sa vadă opiniile formulate, evident, cu respectarea unor reguli privind comunicarea în spațiul public prin:
a.     pagina de Facebook, respectiv AFIR.info
                                                  i.    link: https://www.facebook.com/ afir.info
 
b.    pagina de Twitter, respectiv @AfirRomania
                                                  i.    link: https://twitter.com/@AfirRomania
 
c.     canalul de YouTube, respectiv AFIR Romania
                                                  i.    link: https://www.youtube.com/user/InfoAgriCultura/feed
 
2.     în mod privat, transmițând un e-mail pe una dintre adresele: relatii.publice@ afir.info , reclamatii@ afir.info  

 
Împreună creştem satul românesc.